Dr Renaud

Dr Renaud

Met de methode van de biotechnologie selecteert DR Renaud de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten.

De verzorgingsproducten van Dr Renaud zitten boordevol essentiële vitaminen, antioxidanten en actieve werkstoffen die de balans van de huid weer op peil brengen. Bovendien is het hele productgamma volledig organisch en parabenen-vrij. Dr Renaud kiest voor een segmentering van de producten op basis van de huidproblematiek. Endorfines doen de huid stralen. Dankzij het gepatenteerd gebruik van endorfines in de crèmes van Dr Renaud, zal elke behandeling met Dr Renaud producten gekoppeld worden aan een plezier en gelukzalig verwenmoment. De huid regenereert op een natuurlijke manier en straalt als nooit tevoren. Bèta-endorfines stimuleren de aanmaak van dopamine in de huid. Hierdoor treedt een betere doorbloeding op, waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. 

DR Renaud biedt vrouwen de mogelijkheid om de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid te herontdekken door hen in contact te brengen met de kracht van de natuur.De lijnen zijn genoemd naar de actieve werkstoffen die erin zitten; bijv. hydraterend- framboos, verzachtend-kamille, vitaliserend-wortel, enz.